Om Skrædderskolen

Velkommen KostumeSkrædderiets skrædderskole

Jeg har dannet rammerne for et veletableret skrædderi og undervisningslokale, der kan tilbyde professionel undervisning til små hold med maksimalt fem deltagere.
Du får en kyndig vejledning i skrædderi med udgangspunkt i der, hvor du er. Det kræver ingen forudsætninger at starte på grundkurset, men syr du allerede, er der mulighed for, at du kan få mere glæde af dine resultater ved, at dine produkter får et mere professionelt udtryk.

Undervisningslokalet er indrettet i en istandsat staldbygning, hvor der er etableret et professionelt værksted med industri-overlockere, dampanlæg, fixerpresse, tilskærerborde og alt, hvad der ellers skal til for at danne gode rammer for et kreativt miljø.

KostumeSkrædderiet et sted, hvor du kan lære at sy og lave dine egne mønstrer. Jeg kan hjælpe dig fra start til slut, så dine ideer kan blive til virkelighed for at opnå et godt resultat. Jeg laver altid små hold, så der er tid til dig. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Det vigtigste er bare, at du synes det er sjovt at sy!

KostumeSkrædderiet holder til i naturskønne omgivelser i Lejre – 15 kilometer syd for Roskilde. Så der vil være tid til at nyde naturen og den friske luft i pauserne.