Weekend Kursus Januar 2022

Kontakt mig for info om næste kursus.

Ønsker du en kreativ weekend,  hvor du kan hellige dig dit sytøj med fuld fokus på dine egne projekter i hyggeligt samvær med andre kreative sjæle?

♥   Ønsker du bare øremærket tid til at hellige dig dit syprojekt eller at søge ind på Danmarks Designskole, eller tage en beklædningshåndværkeruddannelse, så er det en god idè at lære dig nogle sytekniske  færdigheder, inden du søger om optagelse.

  Hos KostumeSkrædderiet har du mulighed for at give dig selv og dit projekt fuld opmærksomhed. Jeg kan hjælpe dig med at tænke kreativt og løsningsorienteret på netop dit projekt, og du har muligheden for at gå i dybden med ét eller flere projekter på dette intensive weekendkursus.

  Jeg tilbyder 

At du kan arbejde videre hele lørdag eftermiddag og aften.

Sy-kurset er for dig der:   Vil søge ind på en design- eller beklædningshåndværker uddannelse og har brug for øvelse.
  Du er enten begynder eller øvet og vil gerne have et professionelt blik på syning.
♥   Vil lære tilretning og syteknikker.♥   Du lærer dig at drapere mønstre direkte på kroppen som den store danske modeskaber Holger Blom gjorde det i 1940-1960 eller du kan sy efter mønstre, du selv har med, eller du kan sy fra nogle af mine mønstre.Du skal medbringe:• Stift blyant, viskelæder
• Stofsaks
• Papirsaks
• Tape. Helst det, der hedder Scotch Magic Tape
• Lidt basic sygrej (målebånd, lille brodersaks og nålepude)
• Du skal helst medbringe din symaskine
• Stof til dit første projekt – og evt. en idé om, hvad du har lyst til at starte med.

DATO:
Fredag d. 6 september og d. 14-15 2024

TID:
Fredag kl. 18-21
Lørdag kl. 9-15
Søndag kl. 9-15

Der er mulighed for at fortsætte arbejdet i værkstedet efter undervisningen.

På alle kurser er der max. 5 deltagere, så der er rig mulighed for at få meget ud af dine kursustid.

PRIS:
1650,- kr.
For 500 kroner ekstra er der mulighed  fuld forplejning og overnatning i en hytte 5 minutters gang fra værkstedet på Orupvej 8. 4330 Hvalsø.

Ja tak, det kursus vil jeg helt vildt gerne deltage på

PS:
Jeg har været ansat som skræddermester på Beklædningshåndværkeruddanesen i flere år og er fungerende skuemester(censor) på beklædningshåndværkeruddannelsen. Så hvis du skulle være interesseret i en uddannelse indenfor beklædning  har jeg et indgående kendskab til kravene til optagelse på skolerne og Vil kunne give dig de håndværksmæssige færdigheder der skal til for at komme gennem nåleøjet.